Woning in Szalatnak, Baranya, Hongarije

€19.900 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2305
Adres: Szalatnak, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 6600 m2
Huis: 220 m2
Materiaal: Steen en leem
Prijs: Ft6.965.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.900 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Als u op zoek bent naar een renovatie project heeft u het nu gevonden.

Die geweldige gebouw staat in Szaltnak in de provincie Barany. Centraal gelegen tussen Dombovár en Pecs. Hier kunt u zich helemaal uitleven om er een fantastische grote woonruimte, een B&B e.d. van te maken.

Vloer oppervlakte is ongeveer 220 m2 en het perceel is 6.600 m2. In de binnentuin nog veel gebouwen en op het terrein nog een wijnhuisje.

De ruimte is een 3 meter hoog. Naast de vloeroppervlakte kunt u ook nog een verdieping realiseren voor nog meer ruimte.

Gebouw is gebouwd op 1 meter stenen muren van echt keihard steen. Daarop de muren van leem. Heerlijk koel gebouw in de zomer en goed isolerend in de winter.

U kunt er nog alle kanten mee op en inrichten hoe u wilt. Alleen de voorkant mag niet veranderd worden.

Water en stroom zijn aanwezig maar de laatste moet wel verzwaard worden. Voor de afwatering is er een septic tank. Internet kan uiteraard aangesloten worden.

Szalatnak is een dorpje in de provincie Baranya. In het dorp wonen een 400 inwoners en Dombovár is  de grotere stad. Ligt op een 15 km. De omgeving is heel bosrijk.
Dombovár is een flinke stad waar u uw inkopen kunt doen, maar ook genoeg restaurants en terrassen. In Dombovár ook een strand en zwembad. Zelfs de stad Pecs is op nog geen 20 km rijden. Magyarhertelend is op een 15 van Szalatnak en daar een mooi thermaal bad

Prima mogelijkheid om iets op te bouwen voor een mooie prijs.

Prijs is in Euro