Woning in Borsodnádasd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€24.861 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3288
Adres: Borsodnádasd, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 920 m2
Huis: 60 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1974
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €24.861 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Helft van twee onder één kap waarvan de andere helft ook in de verkoop komt.

De woning is voorzien van nieuwe elektriciteit, vensters, dak en is geïsoleerd. Prima woning. In de woning een woonkamer, twee slaapkamers, de keuken en bijkeuken en de badkamer.

Perceel is met een 920 m2 mooi groot en toch niet teveel onderhoud. In de tuin een garage en werkplaats. In de tuin diverse fruitbomen en uit de tuin heeft een mooi uitzicht. Op het moment geen buren. Rechts is er dan de helft van de twee onder een kap welke leeg staat en links meteen het natuurgebied.

Voorzieningen als gas, water en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal (op gas) verwarmd. Internet is geen probleem.

Borsodnádasd is een wat grotere plaats met ruim 3.500 inwoners. In Borsodnádasd kunt u prima alle inkopen doen. Mooi gelegen in de natuur van het noorden. Op 11 km van Szilvásvárad onder andere bekend van de paarden en op een 15 km van Bükkszék waar een mooi zwembad is.

U kunt het meubilair ook kopen.

Mooie woning aan het einde van de straat. Lekker rustig gelegen.