Twee woningen op één perceel.

€55.556 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7594
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2621 m2
Laatste renovatie: 2018
Huis: 210 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft20.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €55.556 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Twee woningen op één perceel. Prima om permanent te gaan wonen en een mooi gastenverblijf voor familie en vrienden, maar ook leuk voor de verhuur.

De grote woning staat aan de achterkant van het perceel (2.621 m2) en is 130 m2 groot. Het is een stevige stenen woning welke u binnenkomt via het overdekte terras. U komt dan binnen in een grote woonkamer / open keuken. Echt een leef ruimte!!. Verder in de woning nog een slaapkamer en de badkamer.

De tweede woning is wat kleiner en daar vindt u de hal welke verbouwd kan worden naar een keuken (leidingen liggen er al), een woonkamer, 3 slaapkamers en een douche met toilet.

De grote woning is gereed om direct te gaan wonen en na het plaatsen van de keuken kunt u in de kleinere woning gasten ontvangen. Beide huizen zijn in 2018 helemaal gerenoveerd. De elektriciteit is nieuw, nieuwe keuken in het grote huis en de ramen en het tegelwerk zijn vervangen.

Het perceel is 2.621 m2 groot en daar vindt u de garage, wat opslagruimte en een waterput.

Aan voorzieningen zijn er elektriciteit en water aanwezig. Gas aansluiting is al op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er nu een septic tank, maar riolering is in het dorp aanwezig en u kunt daarop aansluiten. De grote woning wordt nu centraal verwarmd op hout en de kleinere woning met hout kachels. Internet en telefoon zijn geen probleem.

De woning gaat u vinden in een rustige straat van het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Twee leuke huizen op één perceel waar u direct in kunt. Prima mogelijkheid om permanent
te gaan bewonen.