Woning in Perkupa, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€54.143 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3291
Adres: Perkupa, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 4500 m2
Laatste renovatie: 2019
Huis: 200 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 2005
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft18.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €54.143 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Prachtig gelegen landhuis in het noorden. Groot complex met veel ruimte.

Het gebouw stamt uit 2005 en is de afgelopen drie jaar geheel gerenoveerd. Het bestaat uit een tweetal wooneenheden. De hoofdwoning bestaat uit twee verdiepingen en op de begane grond is er de prachtig woonkamer, een keuken en badkamer. Op de verdieping 2 slaapkamers, een toilet en het balkon/terras vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over uw eigen bos.

In het andere gebouw dan de andere wooneenheid en die bestaat uit ook weer een grote woonkamer met open keuken, slaapkamer, badkamer en een opslagruimte.

Perceel is 4.500 m2 groot en daar nog een grote garage voor maar liefst 4 auto’s. Bij de woning is een mooie tuin, maar verderop is ook een stuk bos.

Als voorzieningen zijn stroom (ook 380 V) en water aanwezig. Gas is al op het perceel aanwezig maar moet nog de woning worden gebracht. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming zijn er houtkachels. Telefoon en Internet is geen probleem.

Perkupa is een dorp van een kleine 1000 inwoners in het hoge noorden van Hongarije. U zit hier niet ver van de grens van Slowakije en een beetje in de driehoek van Lucenec / Košice in Slowakije en Miskolc in Hongarije. Bijzonder mooie en natuurlijke omgeving dicht tegen het Aggteleki nationale park. Heerlijk om te wandelen, fietsen en mountainbiken. Uiteraard ook heerlijk voor paardrijden.

De stad Miskolc is op een 40 km en hier alle gemakken van een grotere stad met winkels, (thermaal) bad, bioscoop, terrassen etc. Ook Košice en Lucenec zijn zeker een bezoek waard en heerlijk om te winkelen.

Prachtig landgoed met een aparte woning welke prima verhuurd kan worden.