Leuke vroegere boerenwoning welke kort geleden gerenoveerd is.

€19.714 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7598
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 4456 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 79 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.714 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Leuke vroegere boerenwoning welke kort geleden gerenoveerd is.

De woning is eind vorig jaar helemaal gerenoveerd en wacht op een bewoner. Er is een nieuw dak op gekomen, de schoorstenen, de elektra- en waterleidingen zijn vernieuwd, er is een badkamer gemaakt en een ruimte voor de keuken. Overal tegels of laminaat op de vloer.

De woning biedt een woonkamer, keuken welke nog ingericht moet worden, twee slaapkamers en de badkamer met toilet.

Het keukenmeubilair wat u op de foto ziet blijft staan. Keuken moet dus alleen nog geplaatst worden en de verkoper kan daarbij helpen.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten uit de straat. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het rustige dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Prima als nieuwe woning in een leuke omgeving.