Woning in Csurgó, Somogy, Hongarije

€18.429 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7601
Adres: Csurgó, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1196 m2
Huis: 60 m2
Bouwjaar: 1957
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.450.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €18.429 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Leuke familie woning wat een prima vakantiehuis kan zijn.

De woning is met 60 m2 niet heel groot, maar voor een vakantiehuis prima oppervlakte. U komt binnen in de hal en loopt dan rechtdoor naar de keuken. Rechts in de hoek is er dan de toegang tot de badkamer.
Vanuit de hal gaat u naar links en daar de twee kamers. Eentje voor woonkamer en de andere als slaapkamer zou prima gaan. Naast de hal is er nog een kleine kamer, opslag ruimte welke van buiten af te bereiken is, maar als u een doorgang maakt naar de hal zou die prima een kleine slaapkamer kunnen zijn.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met een houtkachel. Het aansluiten van telefoon en/of Internet is geen probleem.

Csurgó is een middelgrote stad in het zuidwesten en er wonen bijna 5.000 inwoners. Hier kun u prima de inkopen doen. Op een 10km is er Gyékényes en daar een mooi meer waar het goed relaxen is, maar ook prima om te duiken, te vissen en wat te varen. Ook is een dagje naar het Balaton prima te doen. Is al op een 60 km. De grote stad Nagykanizsa is op een 25 km. Een dagje naar het “buitenland” is te doen. Met een 15 km bent u al in Kroatië. In Csurgó zelf is er een thermaal bad en die is op een 3 km van de woning.

Prima mogelijkheid om hier uw Hongaarse (vakantie) Huis te maken.