Bouwgrond in Kehidakustány, Zala, Hongarije

€12.571 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image
Object nummer: 4341
Adres: Kehidakustány, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Grondstuk
Perceel: 3600 m2
Huis: 30 m2
Prijs: Ft4.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.571 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Mooi perceel met uitzicht en wijnkelder niet ver van het thermaal bad van Kehidakustány.

Het perceel is 3.600 m2 groot en u kunt hier 3% van bebouwen. Op het perceel nu een wijnhuisje van een 30m2.

In het gebouw is elektriciteit. Water kunt u uit de (te boren) put halen en voor de afwatering moet er een septic tank komen.

Het perceel is heel mooi gelegen. In het wijngebied en niet ver van het dorp. Ligt aan de straat, op weg naar Deák Kúthoz. Prachtig uitzicht.

Kehidakustány is een dorp aan de rand van het Balaton meer. Natuurlijk bekend om het zwemplezier en toerisme, maar deze streek is vooral ook bekend door de warme bronnen, waarvan het gebruik een geneeskundige effect heeft.

Het dorpje Kehidakustány biedt u vele mogelijkheden. In het dorp is er genoeg te doen aan ontspanning met vooral voor de kinderen een groot zwembad met binnen- en buiten banen en allerlei glijbanen. Uiteraard kunt u uit eten in een van de restaurants of drinkt u wat op een van de terrassen. Voor de inspanning kunt u een van de vele mooie wandel- en fiets routes volgen. Kortom, voor iedereen wat te doen. Zo gaat u winkelen in Zalacsány en naar Hévíz voor de thermaal baden en om gezellig uit te gaan. Op 18 kilometer ligt Keszthely voor een bezoek aan een heel gezellige Balaton stad (aan het meer) met een rijke historie of gaat u naar het Kis Balaton als u behoefte heeft aan een stiltegebied en natuur.

Prachtig gelegen perceel om uw droom te bouwen.