Leuke vroegere boerderij op een breed perceel en met mooie schuur.

€14.306 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7602
Adres: Pat, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 3882 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1930
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.150.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.306 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Leuke vroegere Hongaarse boerderij met een lekker breed perceel en mooie schuur.

Huis is een vroegere boerderij. Gebouwd van steen maar u zult moeten verbouwen om het geschikt te maken voor westerse maatstaven, maar dan kunt u een prima vakantiewoning hebben of zelfs om er permanent te gaan wonen.

De woning komt u binnen vanaf het terras en u stap dan in de woonkamer. Verder zijn er dan de drie slaapkamers, de keuken en bijkeuken en de zomerkeuken en de badkamer. Deze laatste is in de direct aangebouwde zomerkeuken welke vanuit de bijkeuken bereikbaar is en één geheel met het huis vormt.

Achter de woning is er een groot bijgebouw met de vroegere stal en kelder.

Het perceel is 3.882 m2 groot en in de tuin diverse fruit bomen.

Water en stroom zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de verwarming is er een houtkachel. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Het dorpje Pat vindt u iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp zelf kunt u de dagelijkse boodschappen doen maar in Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis. Op een 12 km van Pat vindt u Zalakaros.

Leuke woning met wel wat werk maar in een heerlijk rustig gebied.