Woning in Bolhás, Somogy , Hongarije

€15.571 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7603
Adres: Bolhás, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2055 m2
Huis: 110 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.450.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €15.571 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Deze woning is in redelijke conditie en biedt voor een goede prijs best veel ruime.

U komt de woning binnen via het overdekte terras en dan kunt u naar de eetkamer en vandaaruit naar de eetkamer. Vanuti de eetkamer kunt u (naar links) naar de badkamer en de keuken en de bijkeuken. Gaat u nar rechts dan komt u door een van de slaapkamers in de hal. De hal is ook van buiten te bereiken en vanuit hal gaat u naar de twee overige slaapkamers. De bijkeuken/berging is van ook van buiten te bereiken.

Het perceel is 2.055 m2 groot en achter de woning nog veel ruimte in de vorm van de grote schuur, opslag en garage. Perceel is mooi breed.

Voorzieningen als water, elektriciteit en gas zijn aanwezig. Afwatering is aangesloten op de riolering en de woning wordt verwarmd met houtkachels. Internet en telefoon zijn probleem.

Huis staat in een rustige, doodlopende straat van Bolhás. Het dorp Bolhás is met een kleine 500 inwoners niet heel groot en op een 7 km al de stad Nagyatád voor het betere inkopen doen. Hier ook een strand en zwembad. Voor de golfliefhebbers is er een baan op een 30 km.

Goede woning in redelijk goede conditie voor een prima prijs te koop.