Woning in Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€6.667 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3293
Adres: Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft2.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €6.667 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Huis met mooie mogelijkheden op om te knappen voor deze prijs.

Deze woning moet gerenoveerd worden, maar is op zich nog in een goede conditie. Het huis bestaat uit twee verdiepingen en beneden een kamer, keuken en badkamer. Op de eerste verdieping een hal, 3 kamers en een bijkeuken.

Het perceel is 1.000 m2 groot en naast de woning daar enige bijgebouwen, de waterput en diverse bomen.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is een aansluiting op de riolering in de tuin al aanwezig. De woning wordt nu verwarmd met houtkachels,. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in het kleine bergdorpje Csokvaomány. Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.

Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Woning met veel werk, maar voor weinig geld te koop.