Woning in Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€13.750 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3294
Adres: Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 900 m2
Huis: 90 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €13.750 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Mooie woning in Csokvaomány wat weer een leuk bergdorp is in het Noorden.

De woning is de linkerkant van een twee-onder- een-kap. In de woning de hal woonkamer, de badkamer, 2 slaapkamers en de keuken.

Achter de woning staat nog een gebouw wat nu in gebruik is als opslag en de kelder, maar ook prima omgebouwd zou kunnen worden als gastenruimte.

Perceel is 900 m2 groot en makkelijk te onderhouden. In de tuin nog een waterput.

Voorzieningen als elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de gas convectoren en de houtkachels. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Het huis is gelegen in het kleine bergdorpje Csokvaomány. Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.

Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Leuke woning in een prettig dorp voor niet teveel geld.