Prima woning in een rustige buurt van een leuk dorp.

€26.429 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7604
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2192 m2
Huis: 98 m2
Materiaal: Steen
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.250.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €26.429 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Prima woning in een rustige buurt van een leuk dorp.

U komt de woning binnen in de hal en van daaruit gaat u naar de woonkamer en de eetkamer. Vanuit de woonkamer kunt u dan naar de keuken met bijkeuken, de badkamer, de drie slaapkamers en de opslagruimte.

Het perceel is 2.192 m2 groot en naast het huis staat daar nog een schuur met zomerkeuken. Onder de zomerkeuken is er nog een kelder.

Voorzieningen als elektra (ook 380V) en water zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten uit de straat. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het rustige dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Goede stabiele woning in een leuke buurt.