Mooie stabiele en complete woning in een rustige buurt van een leuk dorp.

€23.571 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7605
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2177 m2
Laatste renovatie: 2017
Huis: 87 m2
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.250.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.571 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Mooie stabiele en complete woning in een rustige buurt van een leuk dorp.

Voor de woning is er het overdekte terras en vandaar komt u de woning binnen in de hal. Vanuit de hal loopt u door naar de keuken. Gaat u voor de keuken naar rechts, dan komt u in een gang vanwaar u naar de mooi grote woonkamer, een slaapkamer, de bijkeuken en een opslag kunt gaan. De tweede slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer. Achter de woning is de garage en nog een schuur.

In 2010 was het huis gemoderniseerd met een nieuwe keuken en badkamer en in 2017 zijn nog diverse vensters en de voordeur vervangen.

Het perceel is 2.177 m2 groot en daar diverse fruitbomen, een waterput en nog een carport.. Het mooie aan het perceel is dat het grenst aan twee straten. U zou dus nog iets kunnen bouwen met een eigen ingang.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten uit de straat. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank, maar kunt u ook aansluiten op d riolering. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het rustige dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Goede stabiele woning in een leuk dorp met mogelijkheden uit te bouwen of een deel van het perceel te verkopen.