Woning in Nemesdéd, Somogy, Hongarije

€21.528 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7606
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 3489 m2
Huis: 85 m2
Kelder: ja
Bouwjaar: 2000
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.750.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.528 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Deze woning is in 2000 gebouwd en nog in prima staat. Staat op een perceel van maar liefst 3.489 m2.

De woning zal wat gemoderniseerd kunnen worden, maar is in prima staat en net twintig jaar oud.

Aan de voorkant van de woning is er de overdekte veranda en vandaar komt u in de hal. Links en rechts heeft u dan toegang tot de slaapkamers. Loopt u door, dan komt u in een gang met rechts de toegang tot de woonkamer en links de keuken. Ook is er vanuit de gang toegang tot de badkamer en het aparte toilet.

Vanuit de keuken heeft u nog toegang tot een schuur welke overigens ook van buiten af te bereiken is. Naast deze schuur nog de kelder.

Het perceel is maar liefst 3.489 m2 groot. Mooi breed en vlak perceel. Op het perceel nog een oude schuur en carport. Verder diverse fruit bomen.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan worden aangesloten uit de straat. Voor de afwatering is er de aansluiting op de septic tank, maar is er al een aansluiting voor de riolering op het perceel. De woning kan met een houtkachel verwarmd worden. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het rustige dorp Nemesdéd. In het dorpje Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Prima jonge woning op een mooi groot en breed perceel.