Woning in Bükkszentmárton, Heves, Hongarije -

€22.083 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3297
Adres: Bükkszentmárton, Heves, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1500 m2
Huis: 130 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1965
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.083 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Flinke woning met meerdere mogelijkheden.

De woning biedt u de hal, drie grote kamers, een kleinere kamer, de keuken en bijkeuken en de badkamer. Onder de woning is nog een kelder.

Het perceel is 1.500 m2 groot en hier twee garages. In de tuin nog een tweede kelder en verder nog wat bijgebouwen.

Huis is in goede conditie en biedt zeker mogelijkheden om te verbouwen.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De verwarming is geregeld door middel van gasconvectors. Internet en telefoon kunnen aangesloten worden.

In Bükkszentmárton wonen iets minder dan 400 inwoners en biedt in de omgeving veel mogelijkheden voor wandelen, fietsen, buitensport, vissen e.d. Ook wintersportmogelijkheden als skieën en langlaufen.

Op ongeveer 20 km vindt u de stad Eger waar het prima shoppen is en natuurlijk mooi voor een bezoek aan de binnenstad waar u de mooie basiliek en de oude burcht zeker eens moet bekijken. Szilvásvárad (de paarden) op een 10 km en in de omgeving diverse thermaal baden.

Prima woning in een heel leuke omgeving.