Woning in Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€4.861 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3298
Adres: Lénárddaróc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1000 m2
Huis: 70 m2
Bouwjaar: 1925
Slaapkamers: 2
Prijs: Ft1.750.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €4.861 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Woning voor weinig geld met mogelijkheden en een mooi uitzicht.

Typische Hongaarse woning uit de jaren 1920 welke goede mogelijkheden biedt om op te knappen. U kunt dit zelf doen of (deels) uitbesteden. Onze makelaar kan u daarbij helpen.

In de woning nu drie kamers en u kunt het dus inden zoals u wilt om er zo een mooie vakantiewoning van te maken.

Het perceel is 1.000 m2 groot en hoewel wat smal biedt het wel een prachtig uitzicht. Vanuit uw tuin kijkt u ver over het gebergte.

Elektriciteit is aanwezig en water en gas kunnen vanuit de straat worden aangesloten. Ook kunt u aasluiten op de riolering. Uiteraard kunnen Internet en telefoon worden aangesloten.

De woning staat in het dorpje Lenarddaroc. Lenarddaroc is een dorpje aan de voet van het Bükk gebergte, op ongeveer een kwartier van (het toeristische) Szilvásvárad met zijn mooie natuur, leuke eettentjes, treintje en waterval en op ongeveer een half uur van het toeristische Eger met mooie burcht en kerk, een gezellig centrum, grote supermarkten en bouwmarkt.

In het dorp zelf kunt u terecht voor de kleine boodschappen in het plaatselijke supermarktje. Voor het uitgebreid winkelen gaat u naar Ózd (kwartiertje verderop) of natuurlijk naar Eger. In het gebergte kunt u natuurlijk prachtige wandelingen maken, maar ook wordt hier geskied op de pistes van Bánkút ( www.bankut.hu )

Opknapper met mogelijkheden, maar wat u ook koopt voor het mooie uitzicht.