Bouwgrond in Cserszegtomaj, Zala, Hongarije

€21.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4343
Adres: Cserszegtomaj , Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Grondstuk
Perceel: 1200 m2
Prijs: Ft7.560.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €21.000 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Mooi bouwperceel in de bekende en gewilde plaats Cserszegtomaj .

Als u nog eens een woning wilt (laten) bouwen in Hongarije dan kan dit er een mooi bouwperceel voor zijn. Prima gelegen ten opzichte van het dorp. Al voorzien van de nutsvoorzieningen (wat in Hongaijre veel tijd en geld kan kosten) en in een buurt welke volop in ontwikkeling is,.

Het perceel is 1.200 m2 groot en u kunt hier rusitg een 20-30 % van bebouwen zodat er nog een mooie tiuin overbijft. Het perceel loopt wat omhoog waardoor u van een mooi uitzicht kunt genieten.

Water, elektriciteit en een aansluiting op de rioleringe zijn al aanwezig. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Het perceel bevindt zich aan de rand van Cserszegtomaj. Cserszegtomaj is een (heel groot in oppervlakte) dorp in Zala. Cserszegtomaj telt bijna 3.000 inwoners. Cserszegtomaj ligt vlakbij Keszthely en Hévíz. Beide bekende plaatsen vanwege het Balaton meer en het thermaal bad. Keszthely is dan ook nog een grote stad, dus prima keuze aan restaurants, musea, sportfaciliteiten e.d. Hévíz is bekend vanwege het beroemde kuuroord wat zomer en winter druk bezocht wordt door de kuurgasten.

Prachtige plek om uw droomhuis te (laten) bouwen.

Prijs is in Euro.