Woning met gasten huis in het mooie noorden van Hongarije.

€36.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3300
Adres: Perkupa, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2081 m2
Huis: 148 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1980
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft12.600.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €36.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Woning met gasten huis in het mooie noorden van Hongarije.

Woning is heel compleet en direct te bewonen. Het huis is nog gebouwd met dikke lemen muren van een 50 cm. Woning staat in een mooie tuin, aan de kant van de weg verstopt tussen bomen, dus lastig te fotograferen. Overigens lijkt het wel gebouwd op een plek in het bos. Ook aan de achterkant loopt u zo weer het bos in.

Het geheel bestaat uit een woonhuis van een 87 m2 met U treft hier een flinke woonkamer/keuken, een drietal slaapkamers, de badkamer en natuurlijk een heerlijk terras. Verder is er nog een gastenhuisje van 44 m2 in twee verdiepingen en als derde is er op het perceel een 17 m2 groot gebouw met douches en toiletten. Onder de woning nog een kelder welke als opslag gebruikt wordt en ook is er een kelder in de heuvel wat een mooie wijnkelder is.

Alles bij elkaar een 148 m2 bebouwing. U gaat dit kopen met alles erop en eraan.

Als voorzieningen zijn er uiteraard stroom, water en ook gas aanwezig . De afwatering is aangesloten op de riolering en voor de verwarming zijn er gas convectoren. Internet en/of telefoon kunnen aangesloten worden.

Perkupa is een dorp van een kleine 1000 inwoners in het hoge noorden van Hongarije. U zit hier niet ver van de grens van Slowakije en een beetje in de driehoek van Lucenec / Košice in Slowakije en Miskolc in Hongarije. Bijzonder mooie en natuurlijke omgeving dicht tegen het Aggteleki nationale park. Heerlijk om te wandelen, fietsen en mountainbiken. Uiteraard ook heerlijk voor paardrijden.
De stad Miskolc is op een 40 km en hier alle gemakken van een grotere stad met winkels, (thermaal) bad, bioscoop, terrassen etc. Ook Košice en Lucenec zijn zeker een bezoek waard en heerlijk om te winkelen.

Prima en complete woning met mogelijkheden in het mooie noorden.

Prijs is in Euro.