Gerenoveerde woning op 20 minuten van het Balaton meer.

€65.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7607
Adres: Csákány, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2340 m2
Laatste renovatie: 2021
Huis: 110 m2
Materiaal: Steen
Bouwjaar: 1968
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft22.750.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €65.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Kortgeleden geheel gerenoveerde woning in een leuk dorp op een 20 (auto)minuten van het Balaton meer.

Dit is een mooi gerenoveerde woning en direct klaar om te gaan bewonen. Is nog niet eerder bewoond en u kunt het kopen inclusief alle meubilair. U gaat hier direct permanent wonen en/of genieten van het relaxte Hongaarse leven tijdens uw vakanties.

Het is een stenen woning en dak is in orde. Elektriciteit, waterleidingen en afvoeren zijn geheel vernieuwd. De nieuwe vensters zijn voorzien van rolluiken en vliegengaas.

Via het terras komt u binnen in de centrale hal/woonkamer en vandaaruit gaat u naar de keuken en de twee flinke slaapkamer. Er zijn twee badkamers, eentje met douche en de andere met een bad. Vanuit de keuken komt u in de opslagkast en daar is ook de trap naar de zolder. De zolder is heel ruim en voorzien van een betonnen vloer. Hier kunt u nog een woon- of slaapruimte van maken.

In de tuin nog ruime en zeer bruikbare bijgebouwen. Kan een leuke gastenverblijf van gemaakt worden en ook zouden er twee carports van gemaakt kunnen worden. Verder is er nog een waterput.

Het perceel is 2.340 m2 groot.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank De woning wordt verwarmd een houtkachel en in de badkamers hangen elektrische verwarmingen. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in Csákány. Mooi gelegen in het zuidwesten van hongarije en centraal tussen Marcali, Nagykanizsa, Zalakaros en het Balaton meer. Marcali ligt op een 15 km en daar kunt u alle boodschappen doen. Evenzo in Nagykanizsa wat u op een 25 km vindt. Ook op 15 km ligt Zalakaros en daar ook een mooi thermaal bad. Met een 20 (auto)minuten bent u bij Balaton. Bereikbaarheid is prima door de M7. In het dorp zijn een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen en eens per week zit er een huisarts. De omgeving is vol met mogelijkheden om te vissen en te jagen.

U koopt hier een heel mooi huis waar u direct kunt wonen.

Prijs is in Euro