Woning in Dédestapolcsány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€12.714 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3302
Adres: Dédestapolcsány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2200 m2
Huis: 60 m2
Bouwjaar: 1920
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.450.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.714 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Leuke Hongaarse woning uit de twintiger jaren.

Huis is in redelijk goede staat. Dak is goed en kortgelden is de elektriciteit nog vernieuwd.

In de woning zijn er de hall/woonkamer, twee kamers, bijkeuken/opslag en de badkamer. Niet groot en toe aan een opknapbeurt.

Het perceel is 2.200 m2 groot en wordt gedeeld met nog twee eigenaren. U passeert het huis aan de voorkant om in uw eigen tuin te komen. Aan de achterkant van dit perceel is nog een perceel van een 900 m2 te koop met daarop een wijnkelder.

Aan voorzieningen zijn elektriciteit en leiding water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de houtkachel. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

In Dédestapolcsány zijn er ongeveer 1600 inwoners en de plaats biedt restaurants, scholen en diverse winkels. Dédestapolcsány ligt op 45 minuten rijden van Miskolc en Eger en 40 minuten van Ózd. Szilvásvárad, dat beroemd is om zijn schilderachtige kenmerken, de Fátyol waterval, de Lipizzaner paarden en de geheel nieuwe rijhal ligt op ongeveer 10 km afstand. Dit alles maakt dat het gebied perfect geschikt is voor wandelen, paardrijden, vissen, jagen, plezier en ontspanning.
Dédestapolcsány is populair onder buitenlanders. Hier wonen diverse Nederlanders, Belgen en Duitsers.

Leuke woning uit de twintiger jaren met goede mogelijkheden het te moderniseren.