Woning in Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€31.429 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3305
Adres: Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2600 m2
Huis: 120 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft11.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €31.429 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Echte stevige woning in het noorden, met een gastenverblijf. Hier kunt u snel wonen.

Echt een familie huis met de typische bouw van het noorden. Op de woonverdieping de hal, de woonkamer, opslag / bijkeuken, badkamer en 2 slaapkamer. Onder de keuken, de stookruimte en de garage (7 x 4 m). De conditie van de woning is goed. Op het perceel ook nog een gastenverblijf met een douche.

De tuin is 1.700 m2 (twee percelen van 900 + 800 m2) en hier dus het gastenverblijf, nog diverse bijgebouwen, twee waterputten en ook veel fruitbomen. Ook koopt u een perceel van 900 m2 wat 100 meter verderop is gelegen en nu als groentetuin wordt gebruikt.

Elektriciteit, water, en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd. Deze kan op hout of op gas gestookt worden. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in het kleine bergdorpje Csokvaomány. Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.

Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Mooie grote woning met een gastenverblijf op een prima perceel. U kunt hier snel wonen.

U koopt het inclusief meubilair.