Mooie woning, een gastenverblijf en aan de rand van het dorp.

€99.900 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3307
Adres: Sály, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 6798 m2
Huis: 120 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft34.965.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €99.900 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Schitterend object. Mooie woning, een gastenverblijf, een prachtige tuin met een (zwem)vijver en aan de rand van het dorp. Als u overweegt permanent in Hongarije te gaan wonen is het bekijken van deze woning een must!

De woning is een lust voor het oog om te zien. Maakt een mooie forse uitstraling en verkeert in prima conditie. U komt binnen via het overdekte terras en stapt dan de hal in. Vanuit deze hal gaat u naar de eetkamer en dan naar rechts naar de woonkamer. Aan de andere kant bevindt zich de keuken met de bijkeuken en de badkamer en de slaapkamer.

Voor uw gasten is er een gastenverblijf in een apart gebouw en hier een pantry, een slaapkamer een en (chemisch) toilet. In dit zelfde gebouw bevindt zich een opslag met extra vriezer en koelkast. Daarnaast nog een ruimte waar ook de werkplaats is met opslag van het (tuin)gereedschap.

Het perceel is 6.798 m2 in eigendom en 1.280 m2 wat voor onbepaalde tijd in bruikleen-om-niet is. Bij de woningen en de bijgebouwen een onderhoudsarme graveltuin, maar verder ziet u overal bloemen, planten en appel-, peren-, pruimen-, perzik-, nectarine-, moerbei- en abrikozenbomen. Een lust voor het oog en prachtig voor diegene die van tuinieren houden. U hoeft zich hier niet te vervelen.
In de tuin een mooi terras en het paviljoen waar u heerlijk (overdekt) kunt zitten. Verder is er nog een kapschuur welke als hout opslag gebruikt wordt en een gebouw waar nu de honden verblijven kunnen en daarnaast een ruimte om der tuinstoelen e.d. op te bergen.

Alle voorzieningen uiteraard aanwezig. Stroom, gas en water (ook grondwater). De afwatering is aangesloten op de riolering en de woning wordt centraal verwarmd. Deze kunt u stoken op hout of op gas. Telefoon- en internetaansluitingen zijn geen probleem.

Dit mooie object gaat u vinden als eerste (of laatste) huis in het dorp Sály. U woont direct aan de rand van het dorp en heeft dus veel vrijheid en privacy. Sály is een middelgroot dorp (ruim 2.000 inwoners), grenst aan het Bükk Nationale Parken het ligt tussen de wijngebieden van Tokaj en Eger.
In het dorp is een winkel en een café en voor het shoppen kunt u goed terecht in Mezökövesd.

De stad Eger is hier niet ver vandaan. Met een 30 autominuten bent in deze prachtige barok stad met het gezellige centrum, de imposante basiliek en de burcht welke boven de stad uit steekt.

Het bekende Tisza meer bereikt u al in een 45 autominuten. U bent dan in Poroszló aan de rand van het meer. Heerlijk voor een dagje aan het strand. Een 10 minuten verder bent u in de bekende badplaats Tiszafüred met de vele campings en natuurlijk het strand. Een rondje met een (gehuurde) boot over de Tisza is zeker de moeite waard.

Ook een prachtige omgeving om vanuit het dorp Sály wandelingen te maken door de uitlopers van Bükk. In de omgeving diverse thermaal baden en om te shoppen kunt u prima terecht bij het M3 Polgár Outlet Shopping Centre.

In het dorp hebben een tiental Nederlanders hun tweede woning en zijn er een 3 - 4 gezinnen welke permanent hier wonen.

Als u zich in Hongarije wilt gaan vestigen, dan moet u hier zeker eens komen kijken. Wellicht wordt dit dan wel UW Hongaarse Huis.

Prijs is in Euro

Overname meubilair en gereedschap in overleg.