Woning in Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€17.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3308
Adres: Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1200 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1953
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Prima woning in zowel de kwaliteit als de ruimte. Is de laatste woning in de straat.

Redelijk flinke woning. Huis is netjes en in orde. U kunt hier snel wonen. U heeft hier een hal, flinke woonkamer, twee slaapkamers, keuken en bijkeuken en badkamer. Leuk is ook de overdekte veranda.

De tuin is netjes onderhouden en hierin diverse (jonge) fruitbomen. In de tuin nog wat bijgebouwen.

Elektriciteit, water en gas zijn aanwezig en voor de afwatering is er de aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met de kachel en/of de gas convectoren.

Het huis is het laatste huis in een rustige straat van het kleine bergdorpje Csokvaomány. Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.

Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Woning waar u snel van kunt gaan genieten. U kunt hier snel wonen.