Goede en stabiele woning met veel ruimte in huis, bijgebouwen en op het perceel.

€30.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7611
Adres: Zalaszentjakab, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 6404 m2
Laatste renovatie: 2012
Huis: 120 m2
Materiaal: Steen
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €30.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Goede en stabiele woning met veel ruimte in huis, bijgebouwen en op het perceel.

Deze woning zult u wat willen moderniseren, maar de basis is prima. Gebouwd van steen en mooi stabiel.
U komt binnen in de hal en vandaaruit bereikt u de woonkamer, drie slaapkamers, de badkamer en de keuken. Vanuit de woonkamer kunt u de vierde slaapkamer bereiken en naast de keuken is er nog de bijkeuken. Alles bij elkaar flinke ruimte. Naast de woning zijn er de (oude) stallen, de garage en opslag ruimte.

Het perceel is 6.404 m2 groot en in de tuin nog een bijgebouw met de kelder en een waterput. Een deel van het perceel (ongeveer 2/3de deel) is nu in gebruik bij een lokale landbouwer, maar na de oogst kunt u uiteraard besluiten het zelf te gaan gebruiken. Perceel is mooi breed en naast het perceel een landweg naar de achterliggende landbouwpercelen.

Voorzieningen als stroom (ook 380V), water en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt nu met de houtkachels verwarmd. Internet en telefoon aansluiten is mogelijk.

Het dorpje Zalaszentjakab vindt u iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp zelf kunt u de dagelijkse boodschappen doen in de dorpswinkel op 400 meter van de woning, maar in Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand.
In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis. Op een 6-7 km van Zalaszentjakab vindt u Zalakaros waar een thermaal bad is. Een dagje naar het Balaton meer is prima te doen. U zit dicht bij de M7 en rijdt dan in een half uurtje naar Balatonkeresztúr.
In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.
Gebied is makkelijk aan te rijden. U zit hier om een 50 km van Kroatië, 55 km van Slovenië en de M7 is "om de hoek".

Mooi huis met veel ruimte. Prima geschikt voor u en uw dieren (paard, honden, geiten etc.) en voor een heel goede prijs.