Woning in Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€22.714 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3309
Adres: Csokvaomány, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 1300 m2
Huis: 100 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1967
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.950.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.714 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Dit is huis in goede staat en zeker een bezoek waard als u zoekt in het noorden.

De woning is goed op orde. Dak is een paar jaar terug nog vernieuwd en ook de badkamer. U kunt hier snel wonen. De indeling is typerend voor de huizen in het noorden. Het biedt u twee verdiepingen met op bovenverdieping een hal en twee grote kamers, badkamer en een opslag. Onder in de woning de keuken en eetkamer.

Het perceel is 1.300 m2 groot en in de tuin nog de garage met daaronder de kelder en een paar bijgebouwen. Perceel is geheel omheind en vanuit de tuin heeft u een mooi uitzicht.

Elektriciteit, water, riolering en gas zijn aanwezig. De woning wordt met gas convectoren verwarmd. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in het kleine bergdorpje Csokvaomány. Csokvaomány ligt dicht bij de nationale parken van Bükk en de Lazberci. Het dorp zelf heeft alle lokale voorzieningen en een drietal winkels.
De grote stad Ózd (20 km) is in de buurt en hier gaat u heen voor de grote winkels en supermarkten. Via weg 25 is het dan nog maar een 30 km naar de grens met Slowakije.

Ózd is een stad met meer dan 40.000 inwoners. Rondom de stad heuvelachtig gebied met valleien en bossen en prachtig voor de liefhebbers van wandelen en excursies.

De prachtige barokke stad Eger is ongeveer 45 minuten met de auto en biedt ook alle faciliteiten. In deze prachtige stad niet alleen alle grote winkels, maar het centrum zelf is zeker een bezoek waard om de prachtige basiliek en het kasteel te zien. Loop ook eens door de smalle steegjes in het binnenste deel van Eger in de buurt van het kasteel waar u vele cafés en traditionele lokale winkels kunt vinden. Naast de historische bezienswaardigheden en zijn thermale baden is Eger natuurlijk beroemd om zijn wijnen.

Alles bij elkaar een prachtig gebied voor (berg)wandelingen, vissen, sightseeing, om het prachtige landschap bekijken en steden te bezoeken.

Leuke woning welke goed op orde is voor een prima prijs waarbij het meubilair is inbegrepen.