Woning in Somogybükkösd, Somogy, Hongarije

€12.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7612
Adres: Somogybükkösd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2644 m2
Huis: 89 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft4.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €12.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Een nette woning en zeker voor dit geld de moeite waard om te komen kijken.

De woning komt u binnen via het overdekte terras. U komt dan binnen in de hal/woonkamer en vandaaruit kunt u naar de twee slaapkamers, de keuken met bijkeuken en de badkamer.

Het perceel is 2.644 m2 mooi groot en u vindt er verder de zomerkeuken, een schuur, garage, de vroegere stal en een kelder. Nadat er een jaar geen onderhoud aan het perceel is gedaan ziet het er niet meer tip-top uit. Zie de foto’s, maar maaien met de aanwezige strimmer en maaimachine en het is snel weer op orde.

Het dak is in goede conditie en de woning stabiel. In 2011 zijn de ramen van rolluiken voorzien.

Elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. Telefoon en internet kunnen aangesloten worden. Er is geen boiler om voor heet water te zorgen.

Somogybükkösd is een dorpje in het zuidwesten. Is op maar 20 km van Kroatië. In het dorp een kleine supermarkt. Een grotere plaats in de buurt is Csurgó. Op een 12 km. Hier ook een thermaal bad. De grote stad is Nagykanizsa op een 20 km. Hier alle grote winkelketens, ziekenhuis, sportverenigingen, een gezellig centrum, restaurants etc. etc. Het Balatonmeer is op een 70 km. Leuk voor een dagje uit, maar dichterbij, op maar 12 km, is het meer van Gyékényes waar het heerlijk relaxen, zwemmen, varen en vissen is.
In de omgeving veel mogelijkheden om te wandelen, te mountainbiken en voor de liefhebbers de mogelijkheid om te jagen.

Leuke woning waar u al snel kunt wonen en dan rustig aan gaat moderniseren.