Aardige woning op een leuk perceel in een prima omgeving.

€28.143 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2401
Adres: Somogyzsitfa, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2874 m2
Huis: 98 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.850.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €28.143 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Aardige woning op een leuk perceel in een prima omgeving.

Al met al zeker geen verkeerde woning. Huis is gebouwd van steen, stabiel en goed op orde. U zou hier snel kunnen wonen. U komt de woning binnen via het terras en staat dan in de centrale hal. Vandaaruit kunt u naar 2 grote en een kleinere (slaap)kamer, de badkamer met apart toilet en naar de keuken en de bijkeuken. Naast de woning is er nog een zomerkeuken welke via de bijkeuken, maar ook van buiten bereikbaar is.

Het perceel is 2.874 m2 groot, lekker breed en in de tuin nog de garage, kelder, diverse schuren en bijgebouwen.

De voorzieningen elektriciteit , water en gas zijn aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt verwarmd met de houtkachel en internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Somogyzsitfa zelf is een dorpje op een 10 km van de stad Marcali waar in de zomer een bezoek aan het zwembad zeker de moeite waard is. Op een 200 meter van de woning is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. In Marcali kunt u ook goed terecht voor het uitgebreidere winkelen. Op een 20 km zit u bij het Balaton meer (Balatonmáriafürdő of Balatonberény) en voor de thermaal baden is Zalakaros natuurlijk the-place-to-be. Somogyzsitfa is niet ver (half uurtje) van de steden Keszthely en Hévíz (met het thermaal meer). Van het rustige platteland zo naar de drukte van een grotere stad en dan weer terug om te onthaasten in uw eigen tuin.

Leuke woning in een leuke omgeving wonen? Wordt dit uw Hongaars Huis? Kom eens kijken.