Woning in Csömend, Somogy, Hongarije

€48.286 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2402
Adres: Csömend, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 2239 m2
Huis: 180 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €48.286 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Woning met best aardig wat ruimte op een 17 km van het Balaton meer.

Het huis bestaat uit twee verdiepingen en dus best veel ruimte. U komt binnen in de hal en vandaaruit gaat u naar de woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een badkamer en apart toilet. Ook is in de hal de trap naar de eerste verdieping. Op de verdieping een overloop en twee grote kamers. U zou ze zelfs kunnen splitsen. Op de verdieping ook een toilet.

Tuin is een 2.239 m2 en in de tuin een opslag ruimte en de ruimte waar de kachel staat. Perceel is lekker breed.

Elektriciteit en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten. De woning wordt centraal verwarmd op een houtkachel.

Huis staat in een rustige straat van Csömend, een klein dorp van ruim 300 inwoners maar u kunt hier prima de dagelijkse inkopen doen en anders is er Marcali op 7 km met een Penny, Lidl en Tesco. In Marcali ook een (thermaal) bad wat (in de zomer) zeker de moeite van een bezoek waard is. Dat is uiteraard ook het Balaton meer. Csömend is op maar 7 km van Marcali en een 17 km van het Balaton meer (Balatonmáriafürdő). Met een 30 minuten bent u in Keszthely met het gezellige centrum en het kasteel en natuurlijk de standen aan het Balaton. In Hévíz, bekend van de thermaal baden, kunt u in 30 minuten zijn.

Leuke, in goede staat verkerende woning waar u snel van kunt genieten.