Woning in Somogysámson, Somogy, Hongarije

€22.429 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2403
Adres: Somogysámson, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4868 m2
Huis: 45 m2
Materiaal: Steen en leem
Slaapkamers: 1
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.850.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.429 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Leuke compacte woning in een prima omgeving en een 20 km van het Balaton meer.

De woning is al redelijk op orde en een 45m2 groot. De huidige eigenaren hebben nieuw elektra en waterleidingen aangelegd, meeste ramen zijn door kunststof vervangen en er de keuken en badkamer zijn aangepakt. U kunt hier snel wonen.

U komt binnen via het overdekte terras en u stapt dan binnen in de woonkamer. Van hier gaat u naar de keuken en eetkamer en ook naar de slaapkamer en de badkamer waar een douche en het toilet is.

Het perceel is 4.868 m2 groot en lekker breed.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten en voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt nu verwarmd met een centrale (hout gestookte) kachel. Telefoon en Internet aansluiten is geen probleem.

Somogysámson telt ongeveer 800 inwoners en voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de plaatselijke winkel welke op een 800 meter van deze woning is. Voor het betere shoppen kunt u naar Marcali (10 km) of Keszthely (25 km). Marcali is een leuke stad waar u alle winkelketens als Lidl, Aldi en Tesco vindt. Ook is er een leuk (thermaal) zwembad. De wat grotere stad is dan Keszthely. Bekend van het gezellige centrum en het kasteel. Ook hier veel winkels en mogelijkheden om te shoppen. Iets naast Keszthely vindt u Hévíz (30 km) bekend van het thermaal meer. Het Balatonmeer is vanuit Somogysámson in een 20 km te bereiken. U bent dan in Balatonmariafürdo, maar er zijn daar meerdere leuke Balaton plaatsen met vele stranden.

Leuke woning voor een goede prijs waar u snel kunt wonen.