Mooie compleet huis prima voor vakantie en zeker voor permanent wonen.

€48.286 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3311
Adres: Járdánháza, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2400 m2
Huis: 110 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft16.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €48.286 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Mooie compleet huis in het noorden. Prima voor vakantie en zeker voor permanent wonen.

De woning is keurig in orde en in goede conditie. Het biedt de hal, woonkamer, keuken met bijkeuken, badkamer en apart toilet en 3 slaapkamers. U kunt op de verdieping nog uitbouwen indien dat gewenst is.

Het perceel is ongeveer 2.400 m2 groot en in de tuin vindt u 2 heerlijke terrassen, de garage, de zomerkeuken, de garage en nog wat schuren. Lekker veel ruimte.

Er is water, elektra en gas aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal verwarmd op hout of gas. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

Járdánháza is een plaats met bijna 2.000 inwoners in het noorden. Nette plaats en u kunt hier prima de dagelijkse boodschappen doen. De wat grotere plaatsen zijn Szilvásvárad op een 15 km, Bükkszék met een thermaal bad op een 20 km en Eger op een 25 km. Laatste is een grote stad met allee inkoopmogelijkheden en vooral ook een gezellig centrum.

Leuke woning waar u snel kunt wonen.

Meubilair kunt u desgewenst mee kopen.