Leuke woning met een prachtig uitzicht naar de bergen.

€17.143 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3312
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 2500 m2
Huis: 120 m2
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 2
Badkamers: 2
Prijs: Ft6.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €17.143 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Leuke woning aan bijna het einde van de straat welke een prachtig uitzicht biedt naar de bergen.

De woning stapt u binnen en dan is er de trap naar boven en naar beneden. U kunt dus binnendoor naar benden. Op de eerste etage de woonkamer, 2 slaapkamers, opslagkamer en de badkamer (redelijk up-to-date) en dan onder in de woning een keuken, nog een badkamer en opslag.

Lekkere grote tuin met mooi uitzicht naar de velden en bergen. In de tuin nog wat bijgebouwen.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Electra, gas en water. Voor de verwarming zijn er gas convectoren aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Uiteraard kunnen telefoon en Internet worden aangesloten.

Deze woning gaat u vinden in een rustige straat van het dorp Csernly. Wat aan het einde van het dorp en daarom een mooi uitzicht. Csernely is een flink dorp met een kleine 1.000 inwoners en mooi gelegen ten opzicht van Szilvásvárad (9 km) en Eger (18 km). In Szilvásvárad komen vele toeristen voor de musea en natuurlijk de paarden. Eger is een flinke stad. Alle grote inkopen kunt u hier doen in de Tesco, de Obi, de Lidl etc. het centrum van Eger is heel gezellig. Hier vele terrassen, restaurants etc. Een bezoek aan de basiliek en de burcht zijn zeker aan te raden. Ook is dit een aangenaam wijngebied.

Keurige woning met mooi uitzicht en waar u snel kunt gaan wonen.