Woning in Somogyzsitfa, Somogy, Hongarije

€51.429 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2404
Adres: Somogyzsitfa, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 3000 m2
Laatste renovatie: 2021
Huis: 98 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft18.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €51.429 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Deze woning is kortgelegen gerenoveerd, staat op een leuk perceel en op een 20 km van het Balaton.

De woning is in 2020 en 2021 grondig gerenoveerd en er is een nieuwe keuken, nieuwe badkamer gekomen. Enkele vensters zijn veranderd en er ligt laminaat op de vloer. Het dak is in orde.

U komt de woning binnen in de woonkamer en vandaaruit kunt u naar twee slaapkamer en de keuken. Achter de keuken is er een gangetje en van daar komt u in de derde, kleine slaapkamer en naar de badkamer. Deze is lekker ruim en daar een douche, een bad en het toilet.

Het perceel is ongeveer 3.000 m2 groot, mooi breed en in de tuin nog de garage, kelder, diverse schuren en bijgebouwen.

De voorzieningen elektriciteit, en water zijn aangesloten. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning kan verwarmd worden met houtkachels. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Somogyzsitfa zelf is een dorpje op een 10 km van de stad Marcali waar in de zomer een bezoek aan het zwembad zeker de moeite waard is. Op een 400 meter van de woning is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. In Marcali kunt u ook goed terecht voor het uitgebreidere winkelen. Op een 20 km zit u bij het Balaton meer (Balatonmáriafürdő of Balatonberény) en voor de thermaal baden is Zalakaros natuurlijk the-place-to-be. Somogyzsitfa is niet ver (half uurtje) van de steden Keszthely en Hévíz (met het thermaal meer). Van het rustige platteland zo naar de drukte van een grotere stad en dan weer terug om te onthaasten in uw eigen tuin.

Woning welke keurig op orde is en waar u snel kunt wonen. Prima voor permanent verblijf.