Woning in Somogyzsitfa, Somogy, Hongarije

€32.571 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 2405
Adres: Somogyzsitfa, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuiden & Balaton
Soort: Woning
Perceel: 4529 m2
Huis: 150 m2
Kelder: ja
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft11.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €32.571 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Een woning met best veel ruimte en mogelijkheid om de zolder uit te bouwen. Gaat u vinden op een 20 km van het Balaton.

De woning is in goede conditie en u kunt hier snel wonen. U komt binnen in de centrale hal en vandaar kunt u naar een drietal kamers. U kunt hier een woonkamer en twee slaapkamers van maken. Ook gaat u vanuit de hal naar de badkamer. Via een kleine gang komt u in de keuken waar een extra deur naar buiten is. De keuken is wat klein, maar als u de kleine (slaap)kamer opoffert kun u hier een heerlijke woonkeuken van maken. Er is een vaste trap naar boven en op de zolder veel ruimte. Meer dan genoeg om er een paar slaapkamers te realiseren.

Het perceel is 4.529 m2 groot, mooi breed en in de tuin nog een kelder, de oude stallen, schuren, een carport en de waterput. Perceel loopt door naar beneden zodat u achter een heerlijk terras kunt maken. Aan het einde een stroompje.

De voorzieningen elektriciteit, en water zijn aangesloten. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een septic tank. De woning wordt centraal verwarmd met een houtkachel. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Somogyzsitfa zelf is een dorpje op een 10 km van de stad Marcali waar in de zomer een bezoek aan het zwembad zeker de moeite waard is. Op een 400 meter van de woning is een winkeltje voor de dagelijkse boodschappen. In Marcali kunt u ook goed terecht voor het uitgebreidere winkelen. Op een 20 km zit u bij het Balaton meer (Balatonmáriafürdő of Balatonberény) en voor de thermaal baden is Zalakaros natuurlijk the-place-to-be. Somogyzsitfa is niet ver (half uurtje) van de steden Keszthely en Hévíz (met het thermaal meer). Van het rustige platteland zo naar de drukte van een grotere stad en dan weer terug om te onthaasten in uw eigen tuin.

Woning welke goed op orde is, veel ruimte biedt en ook mogelijkheden tot uitbouw.