Woning in Nemesdéd, Somogy, Hongarije

€48.571 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7613
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1461 m2
Huis: 150 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1986
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft17.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €48.571 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Dit grote huis is prima geschikt voor (semi) permanente bewoning en biedt genoeg ruimte om familie en vrienden te ontvangen.

De woning komt u binnen via een klein terras en u stapt dan in de hal. Daar de trap naar boven en de doorloop naar de woonkamer met het terras, een toilet, de keuken(ruimte) en bijkeuken en een badkamer met bad. Op de bovenverdieping een flinke overloop en een badkamer met douche, een toilet en 4 slaapkamers waarvan er eentje een balkon heeft.

Het perceel is 1.461 m2 groot en daar vindt u de garage, een carport en de vroegere stallen en schuren.

Aan voorzieningen zijn er elektriciteit en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met een hout gestookte kachel. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Grote woning voor een prima mogelijkheid om (semi) permanent te gaan bewonen.