Flinke woning welke ook een B&B kan zijn

€32.631 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5104
Adres: Csányoszró, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1450 m2
Huis: 154 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1986
Slaapkamers: 4
Badkamers: 2
Prijs: Ft12.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €32.631 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Flinke woning geschikt voor twee generaties, of zelfs voor een B&B in het mooie zuiden.

De woning bestaat uit twee verdiepingen en biedt u een woonkamer, 4 slaapkamers, keuken, 2 badkamers en een apart toilet.

Het perceel is 1.450 m2 groot en hier een garage en diverse fruitbomen in de tuin.

Aan voorzieningen zijn elektra en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de septic tank. De woning wordt centraal verwarmd met een hout gestookte CV. Internet en telefoon aansluiten is mogelijk.

In het zuiden vinden we de plaats Csányoszró waar een 600 inwoners wonen. U kunt in het dorp uw dagelijkse boodschappen doen en voor de grotere inkopen kunt u naar Szigetvár welke op ongeveer 20 km ligt. Hier alles grotere winkelketens, maar ook restaurants, lekker naar een terrasje en natuurlijk het zwembad met thermaal bad. Voor de thermaal bad liefhebbers is er ook een bad in Selly op nog geen 5 km.

Mooie grote woning ook prima geschikt voor (semi) permanente bewoning.