Prima, volledig gerenoveerde woning, waar u direct kunt gaan wonen.

€49.900 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 3314
Adres: Csernely, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 800 m2
Laatste renovatie: 2010
Huis: 120 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft18.463.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €49.900 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Prima, volledig gerenoveerde woning, waar u direct kunt gaan wonen.

Best een flinke woning en zoals veel woningen in het noorden, twee verdiepingen, maar hier ook beide verdiepingen volledig ingericht met een keuken en badkamer. Beide verdiepingen een hal (of overloop), drie kamers en een badkamer. Dus prima geschikt voor dubbele bewoning, of om familie, vrienden en zelfs gasten voor een B&B te ontvangen.

De tuin is niet heel groot, dus het voordeel van weinig onderhoud, maar genoeg om heerlijk buiten zitten. Hier een terras, de garage en nog een zomerkeuken. Aan de weg staat nog de vroegere winkel. Prima als opslag, maar ook om wat te beginnen.

Alle voorzieningen zijn aanwezig. Stroom, gas en water. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kunt u (centraal) verwarmen op gas. Internet en /of telefoon aansluiten is geen probleem.

Deze mooie en vooral ook ruime woning gaat u vinden in het bergdorpje Csernely. In Csernely 2 kleine supermarktjes voor de dagelijkse boodschappen, een postkantoortje, een kroeg en een busverbinding naar bijvoorbeeld het op 6 km afstand gelegen Szilvásvárad met zijn wereldberoemde Szalajka watervallen, Lipizaner stoeterijen en de gezellige winkeltjes en diverse restaurants. Zomer en winter is het hier goed toeven op een van de vriendelijke terrasjes.

In de winter kunt u hier langlaufen en skiën. Meer wintersport mogelijkheden kunnen er in Bankut (20 km) zijn met de 8 pistes en diverse kabelbanen, maar ook in Slowakije in het Tatra gebergte, goed bereikbaar met de auto.

In het nabijgelegen dorp Arló is een mooi zwemmeer met water uit een ondergrondse thermische bron. Ook heerlijk voor de sportvisser. De constante temperatuur van het water is een weldaad voor de zwemmers, maar ook voor de in diepere delen levende vissen, die hierdoor recordafmetingen weten te halen. Het microklimaat rond het meertje is wereldwijd bekend door haar helende / genezende werking bij astmatische klachten en overige klachten aan de luchtwegen. Terwijl het thermische water een genezende uitwerking heeft op tal van huidaandoeningen.

De dichtstbijzijnde provinciestad is Ózd. (15 km). Andere stad in de omgeving is Eger (40 km) met de prachtige binnenstad, de burcht en de basiliek.

Mooie grote woning met veel comfort bij de bergen van het noorden!!

Prijs is in Euro

U koopt het husi inclusief meubilair.