Mooie ruime woning op een 10 minuten van Szigetvár.

€38.205 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5110
Adres: Somogyapáti, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1808 m2
Huis: 100 m2
Materiaal: Steen en nog klein deel leem
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1974
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft14.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €38.205 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Mooie ruime woning in goede staat op een 10 minuten van Szigetvár.

De woning biedt een hal, de overdekte veranda, de woonkamer, 2 slaapkamers, de keuken en de badkamer. Naast de woning de garage en de zomerkeuken.

Perceel is 1.808 m2 en lekker breed. In de tuin nog wat bijgebouwen en de waterput.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er de septic tank met daarin een speciaal systeem om het afvalwater te reinigen. De woning wordt verwarmd met de tegelkachel. Telefoon en/of Internet aansluiten is mogelijk.

Somogyapáti ligt in het noordwesten van Baranya, Dichtbij de grens met Somogy. Behoort tot de Zselic en het is hier ook prima om te wandelen en te fietsen.
In het dorp kunt u de dagelijkse boodschappen doen en voor de grotere inkopen kunt u naar de stad Szigetvár waar u al binnen 10 minuten bent. Hier de grotere winkelketens als Lidl, Penny en Aldi, maar ook de kleinere winkeltjes waar het gezellig shoppen is. Daarna wat drinken op het terras of eten in een restaurant en dan weer terug naar de rust van uw Hongaarse Huis. Voor een dagje is een bezoek aan het (thermaal) bad in Szigetvár aan te bevelen. Om te recreëren in de buitenlucht kunt u naar de meren van Örfü welke u in een half uurtje bereikt en voor het culturele kunt u altijd naar Pécs. Is binnen een uurtje te bereiken. Hier is genoeg te doen!

Leuke woning in het mooie zuiden van Hongarije.