Woning in Teklafalu, Baranya, Hongarije

€70.513 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5111
Adres: Teklafalu, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 7948 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 110 m2
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1970
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft27.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €70.513 (rate 390 Ft per €)
Property description:

Mooie gerenoveerde woning op een groot perceel.

De woning is vanaf 2019 gerenoveerd, waarbij deuren en ramen, water en elektra leidingen zijn vervangen. Ook is de woning sindsdien geïsoleerd.

In de woning een woonkamer, twee slaapkamers, de keuken, het toilet en de badkamer. Onder de woning is er een kelder.

Het perceel is maar liefst 7.948 m2 groot en in de tuin een garage. Een groot deel van het perceel is beplant met acaciabomen, maar ook zijn er de moestuin en wat fruitbomen.

Voorzieningen als water en elektra zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. De woning kan verwarmd worden met de haard, de centrale (hout gestookte) ketel en via de airco’s. Het h-tarief is al aanwezig wat het op deze manier van verwarmen een goedkope oplossing maakt. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in het dorp Teklafalu, een dorp met bijna 400 inwoners gelegen in het zuidwesten van Hongarije. Ligt op een 10-20 km van de grotere plaatsen Szigetvár en Barcs waar u alle grotere inkopen kunt doen. In Szigetvár is er ook een zwembad (ook thermaal bad), u kunt naar een restaurant, een terrasje etc. Voor de golfliefhebbers is er op een 30 km de mooie golfbaan van Hence.

Bij deze woning is het goed om te vermelden dat de verkoopster een 3 maanden wil hebben om te verhuizen. Ze heeft die tussentijd nodig om wat anders te zoeken.

Mooie woning op een perceel van bijna 8.000 m2.