Een woning voor deze prijs en kwaliteit moet u eigenlijk komen bekijken.

€84.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 4344
Adres: Zalaszentlászló, Zala , Hongarije
Categorie: West en Noord Balaton
Soort: Woning
Perceel: 1438 m2
Huis: 166 m2
Garage: Ja
Bouwjaar: 1995
Slaapkamers: 5
Badkamers: 2
Prijs: Ft29.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €84.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Een woning voor deze prijs en kwaliteit moet u eigenlijk komen bekijken.

Staat op een centrale locatie in Zalaszentlászló en kan uiteraard een leuke vakantiewoning zijn, maar ook uitstekende voor permanente bewoning.

Het familiehuis biedt 166 m2 met, verdeeld over twee verdiepingen, 6 kamers, 2 badkamers.

Indeling: hal, kamer, kamer, badkamer, toilet, zolderkamer, woonkamer, slaapkamer, hal, keuken, bijkeuken, kamer, badkamer, terras en dakterras.

Het perceel is 1.438 m2 en daar een mooi terras, een dubbele garage, waterput en overdekte parkeerplaats voor 3 auto's. Internet en/of telefoon kunne aangesloten worden.

Voorzieningen als water, elektra en gas is aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Verwarming CV op gas, met behulp van elektrische panelen, de tegelkachel en een open haard. Telefoon en/of Internet kunne worden aangesloten.

Zalaszentlászló is een redelijk groot dorp in de provincie Zala, met een 800 inwoners. Gelegen op een 6 km van Kehidakustány, bekend van het mooie zwemparadijs. In nog geen 15 minuten bent u in Hévíz en hier natuurlijk het bekende thermaal meer, maar ook een gezellig centrum. Een 5 km verder komt u in Keszthely waar het zeker in de zomer prima vertoeven is aan het strand van het Balaton. in Keszthely ook veel mogelijkheden om te shoppen en uw grotere inkopen te doen. Alle winkelketens zoals Tesco, Lidl, Penny, Aldi, Obi, Euronics etc. zijn hier te vinden. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen en natuurlijk het prachtige kasteel. Zeker een bezoek waard.

Mooie woning waar u prima permanent kunt wonen.

Prijs is in Euro.

PS. De foto’s kunnen wat vlekkerig zijn. Dat is niet de woning, maar omdat de foto’s wat vervormd zijn.