Prima woning in het in het mooie zuiden van Hongarije waar u snel kunt wonen.

€20.556 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5113
Adres: Felsőszentmárton, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1790 m2
Huis: 100 m2
Bouwjaar: 1973
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €20.556 (rate 360 Ft per €)
Property description:

Prima woning in het in het mooie zuiden van Hongarije waar u snel kunt wonen.

De woning is in 2017-2018 gerenoveerd en voorzien van nieuwe elektra- en waterleidingen. Ook zijn de ramen en deuren vervangen en is de buitenkant geschilderd.

In de woning een woonkamer. De keuken, de badkamer en twee slaapkamers.

Het perceel is 1.790 m2 groot en daar een bijgebouw voor wat opslag.

Er is elektra en water aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank en de woning wordt centraal verwarmd op een hou gestookte CV. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Felsőszentmárton is een middelgrootte plaats in het zuidwesten van Hongarije. Ligt op 1,5 km van de rivier de Drava en op een 20-25 km van de grotere plaatsen Barcs en Szigetvár waar u alle grotere inkopen kunt doen, maar ook naar een zwembad kunt gaan (ook thermaal bad), naar een restaurant, een terrasje etc. Voor de golfliefhebbers is er op een 40 km de mooie golfbaan van Hence.

Dit deel van het Kroatisch-Hongaarse grensgedeelte maakt deel uit van de "IJzeren Gordijn"-route, een internationaal fietsroutenetwerk.

Prima woning waar u direct kunt wonen.