Gedeeltelijk gerenoveerde woning voor een mooie prijs

€14.474 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5117
Adres: Kétújfalu, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 3579 m2
Laatste renovatie: 2020
Huis: 80 m2
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft5.500.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €14.474 (rate 380 Ft per €)
Property description:

Al gedeeltelijk gerenoveerde woning met veel mogelijkheden.

Het opknappen van de woning is begonnen, maar moet nog afgemaakt worden. Zo is er een nieuwe elektra installatie aangelegd en is er een ruimte voor een apart toilet. Badkamer is er en er de keuken ruimte is klaar om een keuken te plaatsen. Ook zijn diverse ramen en deuren vervangen.
Toch is er nog genoeg werk, maar dat gaat zich lonen. Mooie rustige plaats aan het einde van een doorlopende weg en een paar honderd meter verder een leuk meertje. Leuk om te kijken, maar het is privé bezit, dus voor gebruik afstemmen met de eigenaar.

De woning heeft een overdekte veranda en u stapt dan binnen in de hal en dan gaat u links naar de toiletruimte en een slaapkamer. Rechts is er dan de woonkamer en daarnaast de keuken en badkamer. Aan het einde van de hal nog een ruimte met de trap nar de zolder, maar ook hier is een slaapkamer van te maken met een vlizotrap.

Het perceel is maar liefst 3.579 m2 groot en achter de woning diverse bijgebouwen als de stallen en schuren. Achter in de tuin diverse fruitbomen.

Voorzieningen als elektra en water zijn aanwezig. Voor de afwatering is er de septic tank. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Deze woning gaat u vinden in het dorp Kétújfalu een dorp met ruim 700 inwoners gelegen in het zuidwesten van Hongarije. Ligt op een 10 km van de grotere plaats Szigetvár waar u alle grotere inkopen kunt doen. In Szigetvár is er ook een zwembad (ook thermaal bad), u kunt naar een restaurant, een terrasje etc. Voor de golfliefhebbers is er op een 27 km de mooie golfbaan van Hence.

Een project om af te maken, maar zeker de moeite waard.