Woning in Sávoly, Somogy, Hongarije

€28.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7615
Adres: Sávoly, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 3303 m2
Huis: 78 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft9.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €28.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Woning in goede conditie en een renovatie waard. Leuk perceel van 3.303 m2.

De woning is gebouwd van steen en mooi stabiel. Moet opgeknapt gaan worden, maar kan dan een uitstekende woning zijn om permanent te verblijven, maar natuurlijk ook als vakantieverblijf.

De woning komt u binnen in de hal /woonkamer. Hieraan grenzen de overige ruimten en er zijn 2 flinke en een kleinere slaapkamer, de keuken en bijkeuken en de badkamer.

Het perceel is in totaal 3.303 m2 groot en u vindt hier wat opslag, de vroegere stal en in de tuin verder nog een waterput.

Elektra en water zijn aanwezig. Gas is al in de tuin. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning kan verwarmd worden met de houtkachels. Telefoon en/of Internet aansluiten is geen probleem.

Sávoly is een dorp met ruim 500 inwoners en gaat u vinden op ongeveer 15 minuten van het Balaton. In Sávoly kunt u de dagelijkse boodschappen doen bij de lokale supermarkt en de grotere winkelketens vindt u in Marcali, op ongeveer 15 minuten met de auto. De grotere steden zijn Nagykanizsa en Keszthely, beiden op nog geen 30 minuten rijden. Keszthely ligt aan het Balaton en hier veel toeristische mogelijkheden. Beide steden bieden een gezellig centrum en genoeg mogelijkheden om wat te drinken of uit eten te gaan. In de omgeving van Sávoly mogelijkheden om te jagen en te vissen.

Goede woning met een leuk perceel, in een aantrekkelijk deel van (zuid westelijk) Hongarije.