Woning in Pat, Somogy, Hongarije

€24.857 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7617
Adres: Pat, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2698 m2
Huis: 70 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1930
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.700.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €24.857 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Woning op een heel breed perceel met veel mogelijkheden.

Vroegere boerderij en deze behoeft werk, maar is nog in goede staat. U komt binnen in de hal/woonkamer en vandaar naar de twee slaapkamer, de keuken en de badkamer. Naast de keuken dan de bijkeuken. Als u de muur tussen de hal en de keuken weghaalt maakt u een gezellige en redelijk woonruimte. Direct naast de woning is nog de zomerkeuken. U zou ook nog de bijkeuken als doorloop kunnen gebruiken naar de zomerkeuken en daar dan een extra slaapkamer van maken. Genoeg mogelijkheden.

Perceel is 2.698 m2 groot en heel breed. Op het perceel nog wat oudere bijgebouwen zoals de vroegere stal. Ook een garage. Aan de andere kant van de woning er eronder nog een mooie kelderruimte.

Water en stroom zijn aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming zijn er de hout kachels. Internet en telefoon kunnen worden aangesloten.

Het dorpje Pat vindt u iets ten oosten van Nagykanizsa. In het dorp zelf kunt u de dagelijkse boodschappen doen maar in Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Ook een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis. Op een 12 km van Pat vindt u Zalakaros.

Hier heeft u wel wat te veranderen, maar het gaat zich lonen. Dit kan een prima (vakantie)woning worden.