Woning in Nekézsny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€19.714 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6003
Adres: Nekézsny, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 3851 m2
Huis: 100 m2
Materiaal: Steen en leem
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1955
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft6.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €19.714 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Woning op een perceel van 3.851 m2 met diverse bijgebouwen in het mooie Noorden.

Dit is een redelijke woning. Mooi in ruimte binnen en buiten en zeker de omgeving. Hier de woonkamer, slaapkamers. Badkamer, keuken en bijkeuken.

Perceel is maar liefst 3.851 m2 groot en daar diverse bijgebouwen en maar liefst twee kelders. Er zijn 2 wijngaarden, tal van fruitbomen en een groentetuin. Prima plek om zelfvoorzienend te wonen.

Voorzieningen als elektriciteit, gas en water zijn aanwezig. Water komt uit de eigen bron (met een hydrofoor), maar er is ook een leidingwater aansluiting op het perceel aanwezig. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. Voor de verwarming si er een gas convector in de keuken en rest hout kachels. Internet en telefoon kan worden aangesloten.

Het plaatsje Nekézsny ligt in het noordelijk berggebied. Er wonen een 900 inwoners en de grotere dorpen/steden zijn Szilvásvárad (bekend door de paarden) op een 8 km, Lillafüred bekend van de grotten op een 16 kilometer en de echte grote stad Miskloc op een 17 kilometer. Alles in de directe omgeving en er is veel te doen. U kunt heerlijk wandelen of mountainbiken en ook op toeristisch gebied is het hier prima.

Leuke woning waar u snel (zelfvoorzienend) kunt gaan wonen.