Woning in Felsőszentmárton, Baranya, Hongarije

€22.286 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5122
Adres: Felsőszentmárton, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 3160 m2
Huis: 96 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Bouwjaar: 1972
Slaapkamers: 2
Badkamers: 1
Prijs: Ft7.800.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €22.286 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Woning met redelijk wat ruimte en bijgebouwen op 3.160 m2 perceel.

U komt de woning binnen via de veranda en dan treft u een viertal kamers en de badkamer. Er is ook een kleine kamer waar een trap naar de zolder is en waaronder ook de kelder is. Een keuken zult u nog moeten maken, maar ruimte genoeg.

Het perceel is 3.160 m2 groot en naast de woning diverse bijgebouwen, een kelder en zomerkeuken.

Er is elektra en water aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank en de woning wordt verwarmd met de hout kachel. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Felsőszentmárton is een middelgrootte plaats in het zuidwesten van Hongarije. Ligt op 1,5 km van de rivier de Drava en op een 20-25 km van de grotere plaatsen Barcs en Szigetvár waar u alle grotere inkopen kunt doen, maar ook naar een zwembad kunt gaan (ook thermaal bad), naar een restaurant, een terrasje etc. Voor de golfliefhebbers is er op een 40 km de mooie golfbaan van Hence.

Dit deel van het Kroatisch-Hongaarse grensgedeelte maakt deel uit van de "IJzeren Gordijn"-route, een internationaal fietsroutenetwerk.

Leuke woning welke werk behoeft, maar een leuk project kan zijn voor uw Hongaars Huis.