Woning in Istvándi, Somogy, Hongarije

€39.714 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5123
Adres: Istvándi, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 2200 m2
Huis: 190 m2
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1909
Slaapkamers: 3
Badkamers: 2
Prijs: Ft13.900.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €39.714 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Prachtige karakteristieke woning. Prima geschikt voor een grote familie of om er een B&B of iets te maken.

Door de hoge plafonds en de dubbele deuren roept deze woning al snel; het idee op van een 19-eeuws gebouw. Mooie rijke uitstaling.

U komt de woning binnen via de overdekte veranda / gang en dan heeft u rechts twee slaapkamers. Loopt u door dan komt u in de woonkamer van waar u naar de derde slaapkamer kunt. Deze kamers zijn ook onderling met elkaar verbonden. Gaat u aan het einde van de veranda naar linkst dan heeft u rechts de keuken met daarachter een badkamer. Gaat u in de gang verder dan komt u in een vierde slaapkamer. Naast deze slaapkamer de tweede badkamer.

De woning is met 160 m2 al best groot, maar op het perceel van een 2.200 m2 ook nog eens 160 m2 aan bijgebouwen met daarin een zomerkeuken, opslag en de stallen van de vroegere boerderij. Hier kunt u prima een appartement of zelfs wel 2 van maken.

Aan voorzieningen zijn water en elektra aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt met kachels verwarmd. Telefoon en/of Internet aansluiting is geen probleem.

In Istvándi wonen ongeveer 600 mensen. Het ligt naast de weg 6 en op een 15 km afstand van Barcs en Szigetvár. In beide steden kunt terecht bij de grotere winkelketen of om gezellig een terrasje te pikken of uit eten te gaan. In Szigetvár ook een mooi (thermaal) zwembad. In Hencse op 25 km vindt u een internationale golfbaan.

Door Istvándi loopt dus de doorgaande weg nummer 6, maar de woning staat in een zijstraat.

Prima woning waar u met een grote familie kunt wonen of iets gaat exploiteren op het gebied van toerisme.