Woning in Zalakomár, Zala, Hongarije

€53.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7618
Adres: Zalakomár, Zala , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 1080 m2
Laatste renovatie: 2010
Huis: 98 m2
Materiaal: Steen
Kelder: ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1960
Slaapkamers: 3
Badkamers: 1
Prijs: Ft18.550.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €53.000 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Mooi gerenoveerde woning in prima omgeving en op maar 20 minuten van het Balaton. Hier kunt u direct wonen.

U komt de woning binnen via de veranda en staat dan in de hal / woonkamer. Rechts twee slaapkamers en links een slaapkamer en de badkamer. In het verlengde van de hal / woonkamer de keuken met daarnaast nog een bijkeuken. Prima ruimte. In een van de slaapkamers heeft een airco. Vanuit de veranda kunt u ook naar de kelder.

De woning is in prima staat. Netjes gerenoveerd en u kunt hier direct wonen. U koopt het inclusief het meubilair.

Het perceel is 1.080 m2 groot en daar bijgebouwen als de oude stal, opslag en een garage. In de tuin wat fruitbomen en ook is er een waterput.

Voorzieningen als elektra, gas en water zijn aanwezig. Voor de afweatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt verwarmd met gas convectoren en hout kachels. Aansluitingen voor Internet en/of telefoon is geen probleem.

Zalakomár is een plaats met ruim 3000 inwoners en gaat u vinden op een 20 auto-minuten ten zuiden van het Balaton (Balatonberény) . Geen probleem om hier uw boodschappen te doen, maar ook voor gezellig een terrasje etc. op een 10 km ligt het Buffalo park van het Kas Balaton. De grotere plaatsen zijn Nagykanizsa (13 km), Marcali op 20 km en Zalakaros met het thermaal bad.

Deze woning is in prima staat en klaar om te bewonen.

U koopt inclusief het meubilair.

De prijs is in Euro.