Mooie grote woning in een leuk dorp in het zuid westen.

€51.351 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 7619
Adres: Nemesdéd, Somogy , Hongarije
Categorie: Zuid - West Hongarije
Soort: Woning
Perceel: 2267 m2
Huis: 110 m2
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft19.000.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €51.351 (rate 370 Ft per €)
Property description:

Mooie grote woning in een leuk dorp in het zuid westen.

U kunt de woning binnenkomen via de veranda en dan stap u in de hal. Links en rechts daarvan een slaapkamer. Loopt u door, dan komt u in de woonkamer. Ook hier een deur naar buiten. Naast de woonkamer is er het aparte toilet en de badkamer. Vanuit de woonkamer bereikt u ook de twee anders slaapkamers.

Het perceel is 2.267 m2 groot en ongeveer de helft wordt nu gebruikt door een plaatselijke landbouwer. Uiteraard kan dat na de volgende oogst tot uw beschikking komen.

Aan voorzieningen zijn er elektriciteit en water aanwezig. Gas kan vanuit de straat worden aangesloten. Voor de afwatering is er een aansluiting op de riolering. De woning wordt centraal verwarmd met hout gestookte kachel. Is in 2021 aangelegd. Internet en telefoon aansluiten is geen probleem.

De woning gaat u vinden in het leuke dorp Nemesdéd. In Nemesdéd wonen een 750 inwoners. Ligt wat ten oosten van Nagykanizsa waar u terecht kunt voor het doen van de grotere boodschappen. In Nemesdéd kunt prima de dagelijkse boodschappen doen. Er is ook een dokterspost, een kindercrèche en een school. In de omgeving veel mogelijkheden om te jagen en te vissen.

In Nagykanizsa vindt u alle grote winkelketens. Ook een gezellig centrum met diverse restaurants en terrassen. Verder een zwembad en het strand. In Nagykanizsa ook diverse scholen en een ziekenhuis.

Flinke woning welke een prima mogelijkheid biedt om (semi) permanent te gaan bewonen.