Woning in Felsőszentmárton, Baranya, Hongarije

€23.429 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 5125
Adres: Felsőszentmárton, Baranya, Hongarije
Categorie: Zuid - Baranya
Soort: Woning
Perceel: 1750 m2
Huis: 140 m2
Kelder: ja
Zomerkeuken: Ja
Garage: Ja
Bouwjaar: 1973
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft8.200.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €23.429 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Woning in goede staat met een zolder welke uitgebouwd kan worden en ook een kelder welke bruikbaar kan zijn.

De woning is best groot. Biedt u de woonkamer en 3 slaapkamers en dan kunt u op de zolder nog eens 2 kamers maken. Uiteraard ook een keuken en badkamer. Het toilet is apart. Onder de woning is een kelder waar u een mooie bruikbare ruimte van kunt maken (man-cave), maar wel opruimwerk te doen. In de kelder is brand geweest.

Het perceel is met 1.750m2 een mooie grootte. Naast de woning op het perceel de zomerkeuken, een garage end e vroegere stallen welke nog prima bruikbaar zijn om bijvoorbeeld een mooi terras te maken.

Er is elektra en water aanwezig. Voor de afwatering is er een septic tank en de woning wordt met de houtkachel verwarmd. Telefoon en Internet kunnen worden aangesloten.

Felsőszentmárton is een middelgrootte plaats in het zuidwesten van Hongarije. Ligt op 1,5 km van de rivier de Drava en op een 20-25 km van de grotere plaatsen Barcs en Szigetvár waar u alle grotere inkopen kunt doen, maar ook naar een zwembad kunt gaan (ook thermaal bad), naar een restaurant, een terrasje etc. Voor de golfliefhebbers is er op een 40 km de mooie golfbaan van Hence.

Dit deel van het Kroatisch-Hongaarse grensgedeelte maakt deel uit van de "IJzeren Gordijn"-route, een internationaal fietsroutenetwerk.

Goede woning met best veel ruimte en uitbreidingsmogelijkheden.