Woning in Bánréve, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije

€29.714 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting
property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image property image
Object nummer: 6503
Adres: Bánréve, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hongarije
Categorie: Noord Bükk & Matra
Soort: Woning
Perceel: 932 m2
Huis: 100 m2
Bouwjaar: 1989
Slaapkamers: 4
Badkamers: 1
Prijs: Ft10.400.000 Incl. alle kosten, excl. 4% belasting €29.714 (rate 350 Ft per €)
Property description:

Gedeeltelijk gerenoveerde woning welke erop wacht om bewoond te gaan worden.

De woning is gedeeltelijk gerenoveerd. Zo is er een nieuwe (houten) geïsoleerde voordeur, zijn van 3 kamers de kozijnen en binnendeuren vervangen (hout) en is de dakopbouw gedeeltelijk vernieuwd. Woning is verder in goede staat en moet afgewerkt gaan worden.

U komt de woning binnen in de hal en dan heeft u aan de linkerkant twee slaapkamers. Rechtdoor komt u in het toilet. Aan de rechterkant van de hal is er de woonkamer, de keuken, de bijkeuken en de badkamer. Vanuit de woonkamer komt u nog twee slaapkamers aan de rechterkant van de woning.

Perceel is 932 m2 groot, is omheind en in de tuin nog een bijgebouw welke gerenoveerd dient te worden. Huis staat in een rustige straat.

Water, elektra en gas zijn aanwezig. Voor de afwatering moet er nog een aansluiting op de riolering gemaakt worden. De woning wordt met gas convectoren verwarmd. Internet en/of telefoon aansluiten is geen probleem.

Bánréve is een plaats met ongeveer 1.400 inwoners en ligt bijna bij de Slowaakse grens. U kunt uw dagelijkse boodschappen doen in het Dorp, maar u kunt ook even de grens over wippen. De grotere plaatsen in de buurt zijn Ózd (14 minuten), de stad Miskolc (50 minuten) of Kazincbarcika (30 minuten). In Miskolc alle grote winkelketens, sportverenigingen, bioscoop etc. en in Kazincbarcika een strand bad. De grotten van Aggtelek (20 km) zijn zeker een bezoek waard en Szilvásvárad (22 km) is bekend vanwege de paarden en een wandeling door het watervallen gebied. Zeker een omgeving waarin u zich niet hoeft te vervelen.

Leuke woning waar nog wel wat werk in zit, maar structureel op orde is.